« terug naar vorige pagina

SHG Fit Challenge

“Door de Fit Challenge ben ik weer in beweging, op alle gebieden!”
Oud-deelnemer

Wilt u onder begeleiding fitter worden, uw gezondheid verbeteren en beter in uw vel zitten? Dan nodigen we u uit voor de SHG Fit Challenge. U krijgt professionele begeleiding van onze sportfysiotherapeut, diëtiste en praktijkondersteuner. Samen gaan we 14 weken aan de slag met een goede leefstijl, die u zelf vol kunt houden. U kunt op elk moment instromen in het programma. Doet u mee?

Wat is de SHG Fit Challenge?
De SHG Fit Challenge streeft naar een goede leefstijl door gezonder te eten, meer te bewegen en zo te werken aan een fit lichaam. In 14 weken worden deelnemers zowel lichamelijk als psychisch en medisch begeleid door ervaren zorgprofessionals. Dit zijn een sportfysiotherapeut, diëtiste en een praktijkondersteuner. Als deelnemer maakt u kennis met (anders/meer) bewegen, persoonlijk voedingsadvies, inzicht in gedragsverandering en mogelijk het afbouwen van medicatie.

Voor wie is de SHG Fit Challenge?
Het programma is bedoeld voor alle volwassenen van 18 jaar en ouder.

Hoe is de SHG Fit Challenge opgebouwd?
De totale duur van het programma is 14 weken. Het programma start met een uitgebreide intake. Daarna zijn er twee keer per week fysieke trainingen onder begeleiding van een sportfysiotherapeut. Het sporten wordt langzaam opgebouwd en aangepast aan uw persoonlijke situatie. Ook zijn er drie interessante bijeenkomsten met de diëtiste, waarbij bijvoorbeeld het lezen van een etiket of het vasthouden van een gezonde leefstijl op de lange termijn aan bod komt. Tussendoor krijgt u begeleiding op maat, zoals een consult bij de diëtiste of praktijkondersteuner GGZ (over gedragsverandering).

Waar en wanneer start de SHG Fit Challenge?
De SHG Fit Challenge start wekelijks. U kunt dus op elk gewenst moment instromen in het programma.
De trainingen en bijeenkomsten worden gegeven op gezondheidscentrum Veenland (Vrouw Avenweg 650, Den Haag).

Zijn er kosten verbonden aan de SHG Fit Challenge?
De kosten voor het programma zijn € 245,- voor deelnemers die ingeschreven staan bij een huisarts van SHG en € 305,- voor alle andere deelnemers (excl. eigen risico van de zorgverzekering).

Hoe kan ik me aanmelden of meer informatie krijgen?
Wilt u zich aanmelden? Vul dan online het intakeformulier in. Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar Astrid Breddels, diëtiste (abreddels@shg.nl) of bel 070 7111 100.

De SHG Fit Challenge in het kort:

  • Wat: in 14 weken een goede leefstijl door gezonder te eten en meer te bewegen.
  • Voor wie:  alle volwassenen van 18 jaar en ouder.
  • Door wie: deelnemers worden begeleid door een sportfysiotherapeut, diëtiste en praktijkondersteuners.
  • Waar: de trainingen worden gegeven op maandag en donderdag van 17.00-18.00 uur op gezondheidscentrum Veenland (Vrouw Avenweg 650, Den Haag). De bijeenkomsten met de diëtiste vinden op woensdagen plaats.
  • Wanneer: de SHG Fit Challenge start wekelijks, u kunt dus op elk gewenst moment starten.
  • Kosten: de kosten voor het programma zijn € 245,- voor deelnemers die ingeschreven staan bij een huisarts van SHG en € 305,- voor alle andere deelnemers (excl. eigen risico van de zorgverzekering).
  • Aanmelden: vul online het intakeformulier in om deel te nemen.
  • Meer informatie: mail Astrid Breddels (abreddels@shg.nl). U kunt ook bellen met 070 711 11 00.

De flyer met alle informatie over de Fit Challenge vindt u hier.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van de SHG Fit Challenge.